Skip to main content

FoTa musikk

Fordypningstilbud - FoTa - Sandnes kulturskole skoleåret 2023-24

Sandnes kulturskole startet høsten 2021 opp et fordypningstilbud innen musikk. Dette tilbudet er for elever som ønsker litt mer undervisning og samspill utover den ordinære individuelle timen. 

For å være en del av FoTa må du spille i et ensemble. Det kan være duo, trio, kvartett mm. Ensemblet møtes til øvelse en gang pr. uke. 
I tillegg har vi 7-8 fredager fra 1530 - 1900 der vi møtes for å lære musikkteori, ha samspill og spille for hverandre. Vi avslutter FoTaåret med en konsert sammen med alle som går på FoTa. Det kan være dans, drama og kunstfag. 

Under FoTa ligger også bandskolen som består av flere band. Bandene øver en gang pr. uke. 

Vi legger vekt på at elevene skal utfordres faglig godt utover det de kan forvente i den vanlige undervisningen. Trivsel og mestring skal alltid ha hovedfokus. 

FoTatilbudet skal ikke erstatte det regionale talentprogrammet UTB (Unge talenter Bjergsted) som er i Stavanger. Vårt FoTatilbud skal være et fordypningstilbud til de elever som ønsker litt mer enn ordinær undervisning, ønsker en samspillmulighet og å ha et sosialt musikalsk treffsted. Det vil også være en fin mulighet til å teste ut om man er interessert i å satse på musikken for så å søke UTB etter hvert.