Skip to main content

Eventyrstien

Gratis og for alle! 

Kom nærmere! Kom nærmere!  

Fredag 29. september forvandles Sandvedparken til et magisk eventyrland. Bli med på en eventyrlig vandring for hele familien.

Fra kl. 18.00 til 20.30 kan du bevege deg mellom ulike kunstneriske innslag i det tempo og i den rekkefølge du selv ønsker. Elever fra kulturskolen, Teater Egenart og Vågen videregående, samt profesjonelle utøvere, presenterer innslag av dans, drama, musikk, kunstinstallasjoner og mer. En opplevelse vi sent vil glemme. VELKOMMEN! 

Adkomst / kart 

For å unngå lange køer oppfordrer vi til å starte vandringen i parken til ulikt tidspunkt. Vi anbefaler familier med små barn å komme tidlig, og at de eldre barna kommer senere når mørket faller på. 

Vandringen begynner når du vil og hvor du vil. Hovedinngang ved Skeiane stasjon, men også mulighet for å starte ved den store lekeplassen, eller ved motorveibrua. Det er enveistråkk - alle går til høyre! Stopp gjerne opp og se, lytt og oppleve, vis hensyn og trekk til siden for stien. 

Kart over Eventyrstien

Publikumskart - Eventyrstien 2023

Reis kollektivt  

Parkeringsplassen i Sandvedparken er rigget for aktører. Det vil derfor ikke være mulig å kjøre eller parkere i Kvellurveien. Vi håper besøkende prioriterer sykkel, gange, buss eller tog denne kvelden.   

Kolumbus AS - kollektivtrafikk i Rogaland  (ekstern lenke) 

Bussrute 52 kjører Jærveien og veien ned til parken er kort. Det er heller ikke langt å gå fra Sandnes Sentrum, knappe 15 minutter. Stoppested for tog: Skeiane Stasjon eller Sandnes Sentrum.  

Sikkerhet  

Det er mange mennesker som møtes i Sandvedparken under Eventyrstien. Vi anbefaler at de minste sitter i bæremeis. Vi understreker at voksne besøkende er ansvarlig for de barn de har med. Elva må vi ha respekt for og barn skal ikke forstyrre aktører i spill. Vi ønsker en trygg og sikker kveld i parken. Er det noen som er uheldige å komme bort fra hverandre er Pepperkakehuset ved lekeplassen stedet. Her er det verter som tar imot bortkomne barn og voksne. Mister du noen – ta kontakt med nærmeste vakt! Foreslår at barna merkes med foresattes mobilnummer slik at vi lett kan komme i kontakt ved behov.  

Vakter fra PSS og Røde Kors, samt frivillige ivaretar alles sikkerhet sammen med Kulturskolens produksjonsteam.  

Følg Eventyruka på Facebook. 

Servering 

Parkkaféen holder åpent. Coffeeberry har utsalg og det har også Stangeland Skolekorps og Røde Kors. 

Kontakt oss

Prosjektleder, Sandnes kulturskole
Cathrine Stølsvik: cathrine.stolsvik@sandnes.kommune.no 

Kunstnerisk ansvarlig / Avdelingsleder, Sandnes kulturskole 
Marianne Kristoffersen: marianne.kristine.kristoffersen@sandnes.kommune.no 

Sikkerhetsansvarlig / Avdelingsleder, Sandnes kulturskole
Kristian Kjærulff Ravn: kristian.kjarulff.ravn@sandnes.kommune.no 

 

Arrangør: Eventyrstien er en del av Eventyruka i Sandnes kommune Sandnes kommune - Eventyruka 2023

Arrangementet tilrettelegges i godt samarbeid med flere virksomheter i Sandnes Kommune.