Skip to the content
Menu

DigitalFestival  - Sandnes kulturskole

I 2021 presenterte vi en digital kulturskolefestivalen. I 2020 måtte vi dessverre avlyse en fiks ferdig planlagt festivaluke da nedstengingen med Korona kom i mars. I 2021 har vi laget et smittevernsikkert opplegg og holder oss på skjerm.  

Programmet var ikke mindre interessant av den grunn! Lærerne og elevene laget mange spennende innslag, noen eksperimenterte med nye uttrykk og viste seg fram på helt nye måter.    

Det ble laget mange ulike typer konserter og produksjoner. Man kan se inn i kulturskolens indre gemakker, bak scenen, med opptak av elevene på sine undervisningsrom. 

Filmene viser et mangfold av kunstneriske uttrykk og aktiviteter, alt fra klassisk sang med elever som fremfører operastykker til en egen konsert med band fra bandskolen vår, skyggeteater, et lite dansekurs i Polka med elever fra Barnefolk – gruppetilbudet vi har i folkemusikk og folkedans, dansefilmer som viser ulike danseteknikker fra Hip Hop til klassisk tåspissballett. Drama har laget filmtrailere knyttet til påskekrim-genren med titler som Påskemarerittet, Mysteriet påskeharen og Jakten på påskeegget. Kunstfag viser animerte filmer og digital utstilling. 

Vi hadde også egne innspillingsdager i Vågensalen i forkant, som ble produsert som tre konsertfilmer der vi bl.a. får se de flinke strykeorkestrene våre i sving.   

Vi har mellom 25 og 30 små og store digitale innslag og i tillegg presenteres to forestillinger som ble direkte strømmet fra våre Facebooksider: Klaverkveld med tittelen «En musikalsk reise» med veldig variert program på tirsdag 23.mars i Vågensalen, og så er det avslutningsforestillingen som ungdomskoret Viva stod i spissen for med musikalkonserten «This is Me!» som også ble strømmet direkte fra Vågensalen, onsdag 24. mars kl. 19.00 

Se også «Sett ansikt på kulturskolen!» der rektor og lærere på ulike fag forteller litt om seg selv.  

Ta gjerne kontakt om dere ønsker mer informasjon.

 Borgfrid Møen, prosjektleder 

Fant du

det du søkte etter?

Nei - kontakt oss på telefon eller mail.