Skip to main content

Se hva vi gjorde i 2017-2018

Høsten 2017

Fredag og lørdag 15. og 16. september hadde Sandnes kulturskjole Unge Strykere "Bli kjent-helg" med overnatting på Bryne ungdomsskole. Der var det både spilling, bading, spising, og diverse "bli kjent"-aktivteter.

Det hele ble avsluttet med årsmøte for orkesteret og ikke minst konsert. En flott musikalsk og sosial helg!
Se bilder lenger nede på siden.

Orkesterets høstkonsert var den 9.november  i atelieret på Vågenskolen. I tillegg til orkestermusikk fikk publikum servert flere instrumentalinnslag med musikanter fra orkesteret.

Semesteret ble avsluttet med en intern juleavslutning for orkesterets medlemmer.

Våren 2018

Sandnes kulturskole Unge Strykere ønsket velkommen til nyttårskonsert i Vågensalen den 18.januar. Radetzky-marsj, partyhatter og flott stemning! Det med nyttårskonsert ser ut til å ha blitt god en tradisjon.

Første helg i februar hvert år går Kjempeseminaret (arrangert av UNOF Rogaland) av stabelen. Mange av orkesterets medlemmer deltok her.

Unge Strykere var også med på "Orkesterkveld"-konserten som åpnet Kulturskolens dager 2018 den 15.april. Her deltok de sammen med kulturskolens øvrige orkestre: Ung Symfoni, Aspirantorkesteret og Ministryk.

Nytt av året var at Sandnes' Unge Strykere gikk i folketoget på 17.mai.

Med celloer på hjul var dette et nytt innslag i toget som ble lagt merke til.

Orkesterbesøk fra Haugesund og tur til Kongeparken

8. - 9.juni fikk Sandnes kulturskole Unge Strykere besøk av Haugesund kulturskoleorkester. De besøkende ble innkvartert på Trones skole, der det fredagen var felles øvelse, pizza m.m. og sosialt samvær. Lørdagen møttes alle i Kongeparken. Der var det konsert. Orkestrene spilte hver sin lille avdeling og fellesnumre. Det var felles lunsj. Været var strålende, og det ble en flott dag der alle kunne boltre seg blant Kongeparkens ulike aktiviteter.  

Orkesterets sommerkonsert den 14.juni ble denne gangen koblet sammen med Barnas By. Det skulle vært "stikk innom"-konserter i et stort telt på plassen bak Vågenskolen. Dessverre var ikke været med oss denne dagen., og konserten ble flyttet inn i atelieret på Vågenskolen. En fin konsert med medaljeutdeling avsluttet et aktivt og flott orkesterår.