Skip to the content
Menu

Sandnes synge!

Kulturskolen har tatt initiativ til et sangprosjekt for barn som går siste året i barnehagen og første året på barneskolen. I samarbeid med med skole og barnehage vil vi være med å gi barna sangglede og et felles sangrepertoar. Vi legger opp til sangtreff på de skolene førskolebarna skal videre på, og håper å kunne bidra til at overgangen fra barnehage til skole blir enda mer lystbetont og trygg. Innlæring av sanger skjer lokalt under veiledning av musikere fra Sandnes kulturskole og med digitale øvingsfiler.

Høsten 2019 ble bandet med musikere fra Sandnes kulturskole etablert. De plukket ut og arrangerte gode allsanger for barn, spilte inn i studio og laget digitale øvingsfiler. Sviland barnehage og Sviland barneskole deltok i pilotprosjektet første året. 

Skoleåret 2020/2021 deltok følgende skoler og barnehager: Sørbø, Iglemyr og Austrått skole og Gravarslia, Sørbø Sør, Austrått og Kleivane barnehage.
I 2021/2022 har følgende skoler og barnehager kommet med i tillegg: Sandved og Kleivane skole, og Skårlia, Sandvedhaugen, Sandved og Krystallveien barnehage. 
Våren 2022 skal nær 500 deltakere stå på scenen og ha konsert sammen med bandet i Sandnes kulturhus. Konsertdatoer er 21.- 24. mars 2022. 

Sandnes synge-bandet består av Randi Tveit Egeland (vokal), Gunvald Hagen (piano), Ole Andre Bergem (slagverk) og Oscar Alvestad Harboe/ Thomas Bang (bass).

Dette er et kommunalt prosjekt i samarbeid med Oppvekst skole og Oppvekst barn og unge. Etterhvert er det også ønskelig å involvere flere aldersgrupper i kommunen med i Sandnes synge!

Kontaktpersoner:
Randi Tveit Egeland, kunstnerisk leder, randi.tveit.egeland@sandnes.kommune.no
Borgfrid Møen, prosjektleder, borgfrid.moen@sandnes.kommue.no

Fant du

det du søkte etter?

Nei - kontakt oss på telefon eller mail.