Skip to the content
Menu

Kunstfag 60+

Kunstfag 60+ er et tilbud til aktive eldre med kurs i tegning og maling på Sandnes kulturskole.  Kursene startet opp i regi av kulturskolen i 2019 (tidligere i regi av Den kulturelle spaserstokken i Sandnes).

Lærerne har kunstfaglig utdanning og er arbeidende kunstnere. De veksler på å undervise og veilede. Hver kursdag er det to lærere med på grupper på inntil 15 elever. Kursene tilpasses både nybegynnere og mer erfarne deltakere. Aldersspennet er +/- 60 opp til ca 80 år. Kursene tilpasses i stor grad til deltakernes ønsker og interesser, samtidig som det gis innføring i ulike teknikker og materialbruk. Forskjellige tegneteknikker som blyant, penn, kull og kritt, maleteknikker som akryl og akvarell.

To kurs, et med vekt på maling og et med vekt på tegning, gjennomføres 8 torsdager hvert semester på formiddagstid. Det blir anledning til å melde seg på begge kurs hvis det er plass, men vi vil prioritere at alle søkere får plass på en gruppe først.

Noen plasser settes av til yngre uføre/honnør. Vi tar imot søkere fra hele regionen, men søkere fra Sandnes kommune vil ha fortrinnsrett.

Sted: Sandnes kulturskole (Vågenskolen) Holbergsgate 23, på kunstfagrommet.

Fra høsten 2020 settes det opp nye kurs. Påmelding skjer på nettsiden til Sandnes kulturskole på www.sandneskulturskole.no under Kunstfag.

Påmeldingsfrist og nærmere informasjon vil bli annonsert på våre sider.

Se også facebooksider for Kunstfag 60+ her

Fant du

det du søkte etter?

Nei - kontakt oss på telefon eller mail.