Skip to the content
Menu

Ofte stilte spørsmål

Hvor finner jeg kontaktinformasjon til min lærer? Ved å logge inn på speedadmin med brukernavn og passord eller ID på mobil. På vår nettside ligger også alle e poster under OM OSS - Ansatte.

Kan vi få en prøvetime før vi starter på dans? Alle må først søke plass via vår nettside. Når en blir tatt opp som elev på en dansegruppe kan dere få prøve to ganger før det blir tilsendt faktura for semesteret.

Hvorfor får ikke søsken danse på samme forestilling? Med over 500 elever som skal fordeles på fire forestillinger er det dessverre ikke mulig å ta hensyn til at søsken skal få delta på samme forestilling.

Hva gjør jeg dersom barnet mitt ikke kan komme til undervisning? Send en e post til din lærer. 

Hvorfor er det viktig å ikke være borte fra undervisningen i etter at en er påmeldt danseforestillingen? Ettersom dans er gruppefag og det går ut over de andre elevene, plassering i koreografien og nye trinn som innstuderes. Kun sykdom og aktivitet i regi av skolen aksepteres. 

Kan vi få se forestillingen der vårt barn danser når vi er foreldrevakt? Dersom ditt barn danser kun på en forestilling og du er vakt på denne, får du ikke sett forestillingen fra salen. Du får derimot fulgt ditt barn helt inn på sidescenen og sett dansen fra backstage. Dette er også en fin opplevelse. 

 

 

 

 

Fant du

det du søkte etter?

Nei - kontakt oss på telefon eller mail.

Ny søknadsfrist: 1. juni - Søk nå!