Melodi Grand Prix konsert 2018

Melodi Grand Prix konsert 2018

Disney for alle

Juniorkoret gjennomførte sammen med rundt 70 sangelever fra kulturskolen oppsetningen «Disney for ALLE».

Her møtte vi prinsesser, prinser, helter, vennene fra hundremeterskogen, samt mange andre Disneyfigurer.

Herlige kombinasjoner av kostymer i alle farger og fasonger kledte korister fra 9 til 19 år.

Det ble danset til faste spanske rytmer, jazz, egyptiske fakter og blå ballerinaer svevde galant over gulvet.

Oppsummert gav dette oss godstemning og magisk øyeblikk.

Prosjekter og konserter

 

Her er bilder fra ABBAkonserten med Juniorkoret og Bacement Invation.

Sandnes kulturskoles Juniorkor hadde ABBAkonsert sammen med bandet Bacement Invation. 
ABBAmusikken er popklassikeren som vi alle digger. Juniorkoret består av korister fra 4. til 8. klasse og dirigeres av Ella Snobl. Glam- og glitterfaktor var høy som lovet på forhånd. Flott forestilling!

Prosjekter og konserter

 

Innspilling og konsert av Juniorkoret

Innspilling og konsert av Juniorkoret

Juniorkoret har invitert de tre svenske musikerne, pianisten Stefan Nilsson, Patrik Boman på kontrabass og Andre Borgstrøm på trommer, til å spille inn «Fåren om våren». Musikkstykket er skrevet av Stefan Nilsson, som også har skrevet en rekke andre musikkstykker til film og TV.

«Vad bra kör ni är och hur väl ni har arbetat», sa Stefan Nilsson tydelig imponert over nivået til Juniorkoret.

De svenske musikerne startet innspillingen av musikkstykket tidlig lørdag morgen i studio på Vågen Videregående Skole. Koristene kom et par timer senere, og det ble noen timers intens øving med mye kos. Lørdagens innspilling gikk fint, og dagen ble avsluttet med konsert i Vågensalen. Konserten var variert og stemningen var god med musikalsk innspill fra arbeid som Juniorkoret jobber med i vår.

Selvfølgelig var «Fåren om våren» på repertoaret, men også «Sorte katter» som skal fremføres under Kormønstringen den 12. mars i Sandnes Sentrum, og et innslag fra den kommende Abba-konserten i juni, «Thank you for the music». I tillegg stilte musikerne blant annet med egen musikk fra TV-serien Beck. Det var svært god stemning i Vågensalen, og ekstra stas var det å få så positive tilbakemeldinger fra komponisten selv.

Som takk for at de tre musikantene tok den lange turen fra Sverige for å tilbringe helgen sin med oss i Sandnes, fikk de hver sin Sandnesgauk. Fader Jakob sitter muligens i fingrene før flyet lander i Sverige…..

Nå venter vi bare på at årets lam skal sprette bortover markene her på Jæren. Da skal Juniorkoret filmes og resultatet vil til slutt ende opp på YouTube. 

Sandnes Kulturskoles Juniorkor skal gjennomføre innspilling av og konsert med musikkstykket «Fåren om våren». Dette skal foregå sammen med den kjente svenske musikker Stefan Nilsson, som har komponert dette musikkstykkstykket sammen. Patrik Bomann på kontrabass bidrar. 

Stefan Nilsson er komponist og er blant annet kjent for å ha laget musikk til en rekke TV-serier og filmer som «Gabriellas sång» i fra filmen «Så som i himmelen», «Beck», «Skjærgårdsdoktoren» og musikk til Astrid Lindgrens verk.

Sandnes Kulturskoles Juniorkor dirigent er Ella Snobl. Vi er et av Kulturskolens kor, aspirerer til VIVA, og våre korister er både gutter og jenter fra 4.-7. klasse.

Tidspunkt:

6. februar kl. 15.30 i Vågensalen til Vågen Videregående skole (kulturskolen).

Prosjektet støttes av Sandnes Kommune.